Detoxikace ledvin – bylinky i saunování

1

Díky ledvinám se organismus neustále čistí od látek, které v těle přebývají, i od škodlivých látek, jejichž setrvávání v těle je nežádoucí, např. kyselina močová, močovina nebo kreatinin. Ovlivňují i krevní tlak. Potřebujeme další důvod, proč se starat o to, aby ledviny správně fungovaly? Dopřejme jim detoxikaci a budeme se cítit lépe.

Co ledvinám škodí a možná o tom nevíme

Léky proti bolesti, které jsou někteří lidé zvyklí jíst denně. Kouření. Přejídání, kořeněná jídla, nadbytek soli. Poškozené ledviny má údajně každý desátý Čech a neví o tom, protože ledviny, i když nepracují správně, nemusí bolet. Tělo tak neupozorňuje na to, že je něco špatně. To poznáme až ve chvíli, kdy jsou ledviny poškozeny hodně, nenávratně, fatálně. Proč jim tedy neulevit, když je to tak jednoduché a zvládne to každý?

Jak poznáme, že máme problém

Očistěme ledviny bylinkami. Je to jednoduché

K detoxikaci ledvin se velmi často doporučuje vojtěška a nopál. Při užívání vojtěšky se však musí mít na pozoru lidé s vyšší srážlivostí krve. Tato pícnina je bohatá na vitamíny B, C, D, E a K, obsahuje betakaroten, minerální soli, draslík, fosfor, vápník a železo. Detoxikační účinky má zejména díky vysokému obsahu chlorofylu. Nopál a z něho vyráběný Nopalin je komplexní očistný produkt, který čistí a léčí nejen ledviny, ale i močové cesty.

dite s melounemDalší možnosti, jak na to

Existují i další možnosti, jak provést detoxikaci ledvin, a to:

konzumace černého chlebu a melounu (společně) po dobu 1 týdne
pití šťávy z červené řepy
saunování

Vyberte si způsob, který vám bude nejvíce vyhovovat, a dopřejte ledvinám očistnou kúru!

Sdílej:

O Autorovi

Málokoho by napadlo úmyslně si ubližovat. Vybírejme si proto z nepřeberného množství potravin ty, které nám nejen neubližují, ale ty, které nám dokonce prospívají a blahodárně působí na naše tělo i mysl.

  • Barča

    Se špatnými ledvinami se taky doporučuje klid, omezit pohybovou aktivitu… Alespoň mi to tedy říkal kamarád, který s ledvinami má problémy. 🙁

Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close